TJ BLATEC- SOKOL ÚJEZD 3:2 (0:0)

Branky: 64' 84' Baďura J., 47' Winkler - 82' Hladiš, 86' Všetula

ŽK: 67' Baďura J. - 61' Piruch

Rozhodčí: Konvička - Vlček, Břečka

Diváků: 60

Sestava TJB: Čechák - Bareš, Kadlec, Nguyen, Winkler - Večeřa, Janeček, Tihlář, Špičák - Baďura J., Taichman

střídající: Crha, Hes M., Fojtík, Kubíček, Šefčík

Po dvou venkovních utkáních jsme na vlastním hřišti přivítali Sokol Újezd. Kvůli karetním trestům nenastoupili Baďura O. a Zaorálek. Oproti předešlým zápasům se naopak v sestavě objevili Janeček, Winkler a nově příchozí Nguyen.

V první velké příležitosti se objevil Večeřa, ale jeho střela orazítkovala jen tyč. Šanci otevřít skóre utkání jsme dostali ve 41.min., kdy jeden z hostujících hráčů zahrál v pokutovém území rukou a sudí ukázal na penaltový puntík. Směr Tihlářovy střely však brankář Gazdík vystihl a míč vyrazil. Do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Skóre se však měnilo hned po přestávce. Po rohovém kopu se k míči dostal Winkler a překonal hostujícího brankáře - 1:0. O naši druhou branku se v 64.min. postaral Baďura J., který stál na konci pěkné kombinace a uklidil míč do odkryté branky - 2:0. Když už se zdálo, že utkání v poklidném tempu doputuje do svého konce, osmělili se i hosté a po rychlém brejku snížil Hladiš - 2:1. Na hostující branku jsme dokázali velice rychle zareagovat. Po autovém vhazování si před pokutovým územím přebral míč Baďura J. a krásnou střelou na vzdálenější tyč nám opět vrátil dvoubrankové vedení - 3:1. Drama však pokračovalo dále. V 86.min. Čechák nešťastně vyboxoval Všetulův centr do vedle stojícího M. Hese a od něj míč doputoval do naší sítě - 3:2. V samém závěru pak ještě M. Hes hasil nebezpečnou situaci těsně před brankovou čárou brankáře Čechákovy branky. Hosté se tedy vyrovnání nedočkali a my si tak připsali první tříbodovou výhru v letošní sezóně.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!