TJ BLATEC - TJ SOKOL PŇOVICE 0:3 (0:0)

Branky: 62' (p) 70' Binder, 71' Krátký

ŽK: 26' Hanzelka, 61' Baďura O., 80' Baďura J., 84' Vlček - 45' Fest, 56' Mihailescu, 89' Podhora

Rozhodčí: Vlček - Přecechtěl, Perutka

Diváků: 90

Sestava TJB: Crha - Hes M., Zaorálek, Kadlec, Vlček - Večeřa, Baďura O., Tihlář, Špičák - Boscato, Baďura J.

střídající: Fojtík, Hanzelka, Hes J., Taichman

Na utkání s aktuálně prvním celkem tabulky, TJ Sokol Pňovice (8 utkání/23 bodů), se do sestavy vrátila většina chybějících hráčů z předešlého zápasu (Crha, Kadlec, Vlček, Baďura O., Špičák, Boscato). K utkání byl připraven i nově příchozí Hanzelka, který se do hry dostal již v 7.min., kdy nahradil zraněného Tihláře.

První poločas nabídl vyrovnaný duel, jen při jedné vážnější situaci zachránila Crhu tyč.

Vše podstatné se odehrálo až v poločase druhém. V 62.min. zahrál Kadlec při obranném zákroku v pokutovém území rukou a z následné penalty se prosadil Binder - 0:1. Hostující útočník byl na konci gólové akce i v 70.min., když dorazil do sítě Krátkého střelu, která nejprve orazítkovala tyč Crhovy branky - 0:2. Pověstné KO nám soupeř uštědřil o minutu později, když Binder vystihl Boscatovu rozehrávku, naservíroval míč nabíhajícímu Krátkému, který nadvakrát překonal Crhu - 0:3. Zbytek utkání se pak dohrával už jen z povinnosti. Naše střelecké trápení tak pokračuje dále a momentálně trvá již více jak 218 minut.

Šanci to změnit budeme mít již tuto sobotu 1.10., kdy na vlastním hřišti přivítáme SK Chválkovice "B". Utkání začíná v 15:00.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!