SK ŠUMVALD - TJ BLATEC 2:1 (1:1)

Branky: 21' Klein, 84' Kubík - 2' Hes J.

ŽK: 23' Šmíd, 27' Kratochvíl, 44' Petřík - 25' Husák, 60' Nguyen, 74' Baďura O.

Rozhodčí: Sokol - Kolařík, Varga

Diváků: 80

Sestava TJB: Crha - Hes M., Kadlec, Nguyen, Husák - Večeřa, Baďura O., Hanzelka, Špičák - Taichman, Boscato

střídající: Čechák, Hes J., Hrbáček, Kubíček, Vlček, Zaorálek

K dalšímu utkání jsme zajížděli na hřiště Šumvaldu, který se pohybuje v sestupovém pásmu. Náš cíl tak byl jasný - získat všechny tři body.

Začátek nám vyšel dokonale. Hned ve 2.min. vystihl Špičák při napadání rozehrávku domácích, získaný míč následně předložil J. Hesovi, pro kterého již nebylo problém skórovat - 0:1. Po nadějném úvodu a rychlém vedení to však bylo od nás vše. Domácí se z brzké inkasované branky rychle otřepali a pomalu začali přebírat iniciativu na své kopačky. A tak nebylo divu, že přišlo vyrovnání. Po pravé straně unikl Martin Klein a překonal Crhu - 1:1. V další fázi utkání se hrálo po většinu času ve středu pole bez vyložených šancí na obou stranách.

Druhý poločas nabídl z naší strany dále jen průměrný výkon. Naopak domácí svůj tlak na naši bránu neustále zvyšovali. Gól v naší síti tak visel doslova vlásku. Šumvald nejprve promarnil obrovskou příležitost, když v našem pokutovém území zcela volný domácí hráč netrefil prázdnou bránu. Poté výborně zakročil Crha, který zlikvidoval akci domácího Kobylky, jenž se na něj řítil úplně sám. Další vyložená šance však už skončila v naší síti. Úspěšným střelcem byl Kubík - 2:1. Domácí celek se pak po vedoucí brance stáhl, aby bránil své těsné vedení. V posledních minutách se pak zrodila i naše gólová příležitost, kdy po centru z levé strany hlavičkoval Boscato těsně vedle. Více jsme toho bohužel nestihli a tak všechny tři body zůstaly v moci domácích.

Příští utkání sehrajeme na vlastním hřišti, když v sobotu 15.10. hostíme ve 14:30 FK Přáslavice. 

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!