SK ŠTARNOV - TJ BLATEC 0:1 p.k.

ŽK: 46' Ondrejka, 66' Látal, 83' Hanus - 43' Baďura J., 63' Fojtík, 84' Chromec

Rozhodčí: Vlček - Pekář, Miler

Diváků: 90

Sestava TJB: Hrbáček - Hes M., Zaorálek, Nguyen, Chromec - Fojtík, Husák, Tihlář, Kypěna - Taichman, Baďura J.

střídající: Hes J., Kubíček

Do utkání na hřišti Štarnova nezasáhlo nebývalé množství hráčů základní sestavy: Baďura O., Bareš, Crha, Čechák, Kadlec, Špičák, Vlček.

V průběhu celého zápasu servírovaly oba celky přihlížejícím divákům fotbal nevalné úrovně, na kterém nese svůj díl viny i nekvalitní terén. Vyložené šance se daly spočítat na prstech jedné ruky. Tu domácí měl na kopačce Novák, který obešel i brankáře Hrbáčka, ale jeho střelu do prázdné branky dokázal zastavit dobíhající Nguyen. Na druhé straně neudržel Zdařil prudkou ránu M. Hese, ale Tihlář následně nedokázal propálit obranný val domácích.

V druhém poločase stojí ještě za zmínku akce Fojtíka, jehož pokus skončil na tyči domácí branky. Když se skóre po devadesáti minutách nezměnilo, přišly na řadu pokutové kopy. Hrdinou penaltového maratonu se nakonec stal brankář Hrbáček, který dokázal zneškodnit hned čtyři pokusy domácích (+ jeden pokus mířil mimo) a v 11. sérii sám rozhodl dobře mířenou ranou.

Hes M. (+), Baďura J. (+), Chromec (+), Kypěna (+), Kubíček (-), Husák (-), Zaorálek (+), Taichman (-), Fojtík (-), Nguyen (+), Hrbáček (+)

Další utkání sehrajeme netradičně již ve středu 28.9., kdy na vlastním hřišti přivítáme  aktuálně vedoucí celek tabulky TJ Sokol Pňovice.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!