SK GRYGOV - TJ BLATEC 1:2 p.k. (0:0)

Branky: 69' Nevěřil - 81' Baďura O.

ŽK: 41' Horák, 64' Chaloupka, 89' Krkoška - 32' Baďura O., 84' Baďura O.

ČK: 58' Zaorálek, 84' Baďura O.

Rozhodčí: Antoníček - Zdražil, Perutka

Diváků: 100

Sestava TJB: Čechák - Hes M., Zaorálek, Brzobohatý, Bareš - Večeřa, Baďura O., Tihlář, Vlček - Kadlec, Taichman

střídající: Hrbáček, Kubíček

I ve druhém kole jsme se představili na hřišti soupeře, tentokrát jsme zavítali do Grygova. Naše poslední vzájemné měření sil dopadlo na konci června jednoznačným vítězstvím našich barev (6:0). Při pohledu na tehdejší a současnou sestavu Grygova bylo hned zřejmé, že se bude jednat o zcela odlišný souboj. Do utkání nezasáhli Fojtík, Baďura J. a zraněný Špičák. Do sestavy tak musel ne zcela uzdravený Kadlec.

První půle nenabídla prakticky nic, co by stálo za zmínku a oba brankáři byli takřka bez práce.

Druhá půle již byla o něco zajímavější a to nejen na gólové příležitosti. Domácí byli od jejího úvodu aktivnější. Jejich snahu navíc ještě zvýšilo vyloučení Zaorálka, který v 58.min. nedovoleně zastavil unikajícího hráče a byl následně vyloučen. Zvýšenou aktivitu domácích záhy pocítil i brankář Čechák, kdy měl několikrát plné ruce i nohy práce, aby neinkasoval. Recept na něj našel v 69. min., Nevěřil a poslal Grygov do vedení - 1:0. Záhy mohl přidat druhou branku Back, ale míč do odkryté branky dostat nedokázal. Jelikož ani další šance domácích gólem neskončily, opět se potvrdilo staré známé nedáš - dostaneš. V 81.min. se z přímého kopu prosadil Baďura O. - 1:1. Tento světlý okamžik byl v tomto utkání zároveň i jeho posledním, jelikož o tři minuty později zamířil po druhé žluté kartě předčasně do sprch. Domácí očividně zaskočeni naším vyrovnáním jako by nevěděli, jak s převahou dvou mužů v poli naložit a do konce hrací doby se tak nic zásadního již nestalo.

Pokutové kopy se rozhodovaly až v 8. sérii. Čechák svou třetí chycenou penaltou v tomto rozstřelu daroval matchball Barešovi a ten s ledovým klidem rozhodl o bodu navíc.

Penaltový rozstřel: Večeřa (+), Hes M. (-), Tihlář (+), Brzobohatý (+), Vlček (-), Taichman (+), Kubíček (+), Bareš (+)

První domácí utkání letošní sezóny sehrajeme v sobotu 20.8., kdy od 16.30 hostíme Sokol Újezd.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!