TJ SOKOL BOHUŇOVICE "B" - TJ BLATEC 3:2 p.k. (1:1)

Branky: 8' Drábek, 60' Bartoník - 13' Hes M. (p.k.), 63' Taichman

ŽK: 9' Pavlica, 55' Šmirják - 8' Tihlář, 71' Brzobohatý, 82' Zaorálek

Rozhodčí: Vaculík - Antoníček, Stříž

Diváků: 150

Sestava TJB: Čechák - Hes M., Zaorálek, Brzobohatý, Vlček - Večeřa, Baďura O., Tihlář, Špičák - Baďura J., Taichman

střídající: Bareš, Crha, Fojtík, Kubíček, Šefčík

První srpnovou neděli jsme na hřišti Bohuňovic vstoupili do nové sezóny. Úvodní utkání se ještě netýkalo čtveřice hráčů (Hes J., Kadlec, Kotůlek, Kypěna), kteří doléčují svá zranění z loňského ročníku. V základní sestavě se naopak objevil nově příchozí Špičák, který v minulé sezóně hájil barvy Kožušan. A i on byl v 8.min. svědkem toho, když si domácí Drábek naběhl za naši obranu a překonal Čecháka - 1:0. Vedení však domácím nevydrželo dlouho. Ve 13.min. byl v pokutovém území faulován Taichman a následnou penaltu proměnil M. Hes - 1:1. Dobrou příležitost ke skórování měl ve 25.min. Tihlář, ale brankář Smrček jeho pokus vyrazil na roh.

Druhou půli brankově otevřeli opět domácí. Na konci rychlé kombinace stál Bartoník a sám před Čechákem nezaváhal - 2:1. Naše odpověď byla opět blesková. O 3 minuty později našel O. Baďura stříleným centrem volného Taichmana a ten pohodlně vyrovnal - 2:2. Skóre na naši stranu mohl otočit Špičák, ale v dobré pozici přestřelil Smrčkovu branku.

Závěr utkání nabídl na každé straně ještě jednu zajímavou příležitost. V 85.min. neproměnil svou příležitost domácí Obšivač. A těsně před koncem se vytáhl domácí brankář Smrček, který zneškodnil přímý kop O. Baďury. Vyrovnaný duel tak rozhodovaly pokutové kopy. V těch dlouho dominovali střelci na obou stranách. V poslední sérii dokázal Smrček zlikvidovat pokus Večeři a zajistil domácím bod navíc.

Penaltový rozstřel: Baďura J. (+), Baďura O. (+), Tihlář (+), Hes M. (+), Večeřa (-)

I ve druhém kole se představíme na hřišti soupeře. V sobotu 13.8. zajíždíme do Grygova. Utkání začíná v 17:00.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!