SOKOL ÚJEZD - TJ BLATEC 1:5 (0:3)

Branky: 48' Tomšů (p.k.) - 1' 58' Vilímec, 10' Janeček, 41' Kadlec, 78' Hes M.

ŽK: 28' Bednář, 56' Kučera, 89' Konupka - 45' Opletal, 63' Baďura J.

Rozhodčí: Horváth - Borovička, Koníček

Diváků: 75

Sestava TJB: Crha - Hes M., Opletal, Bareš, Winkler - Vilímec, Janeček, Kotůlek, Kadlec - Baďura J., Taichman

střídající: Brzobohatý, Hes J., Vlček

K poslednímu utkáni podzimní části jsme zajížděli do Újezdu, který nám hned v prvním kole uštědřil porážku. Našemu soupeři jsme tak měli co vracet.

A náš plán jsme začali plnit hned od začátku. Běžela první minuta, když Kadlec přesnou příhrou našel před bránou nabíhajícího Vilímce a ten se nemýlil - 0:1. V9.min. už to bylo o dvě branky a to když přízemní střelou zvýšil Janeček na 2:0. Náš tlak nepolevoval a dále se hrálo vlastně jen na jednu branku. Další gól tak visel ve vzduchu. Ten přišel po krásné střele zpoza velkého vápna, kterou vyslal Kadlec - 0:3. Do kabin se tak šlo za takřka rozhodnutého výsledku. Naše obrana pracovala doslova precizně a nedovolila domácím ani jednou vystřelit na branku, kterou hájil M. Crha.

Začátek druhého poločasu pokračoval ve stejném duchu jako ten první. Z ojedinělé akce se však domácím podařilo snížit, když rozhodčí nařídil pokutový kop za hraní rukou jednoho z našich hráčů. Penaltu proměnil domácí Tomšů - 1:3. Vítr z plachet nám to však nevzalo a hned vzápětí nám vrátil vedení o tři góly Vilímec - 1:4.

Našim posledním střelcem podzimní části se stal M. Hes, který ve vápně přešel přes dva obránce domácích a tvrdou střelou uzavřel účet dnešního utkání - 1:5.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!