TJ BLATEC - SK ŠUMVALD 1:2 (1:0)

Branky: 26' Večeřa - 49' Klein, 62' Mihailescu

Rozhodčí: Januš - Petera, Onofrej

Diváků: 110

Sestava TJB: Čechák - Bareš, Hes M., Zaorálek, Winkler - Kypěna, Večeřa, Tihlář, Vlček - Vilímec, Kotůlek

střídající: Hrbáček, Kubíček, Taichman

Úvod utkání toho moc fotbalového divákům nenabídl. Zajímavé okamžiky tak byly k vidění až v druhé části prvního poločasu. Ve 26.min. se do pokutového území prodral Kotůlek, našel volného Večeřu a ten prostřelil Malíka - 1:0. Chvíli poté měl na kopačce druhou branku opět Večeřa, ale po krásné přihrávce Kypěny skórovat nedokázal. Ještě větší příležitost spálil chvíli před koncem první půle Kotůlek, který nejprve vystihl nepřesnou rozehrávku hostující obrany a po následné kličce brankáři Malíkovi střílel prakticky do prázdné branky. Jeho pokus však stačil těsně před brankovou čárou zastavit hostující Mihailescu. Asi málokdo čekal, že nás tyto neproměněné šance budou nakonec hodně mrzet.

Ve 49.min. vyrovnal střelou pod břevno Klein - 1:1. Obrat skóre pak dokonal po hodině hry Mihailescu svou skrytou střelou zpoza vápna - 1:2. Třetí branku měl na kopačce hostující Šenk, kterého však skvěle vychytal Čechák.

S blížícím se koncem utkání se hosté objevovali před Čechákem stále častěji, ale ani jednu ze svých mnoha šancí již proměnit nedokázali. V samotném závěru pak mohl vyrovnat Kotůlek, ale jeho šanci zmařil brankář Malík.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!