TJ BLATEC - TJ SOKOL STŘELICE 1:2 (1:1)

Branky: 14' Hes M. (p) - 45' 70' Málek

ŽK: 27' Zaorálek, 90' Brzobohatý (oba B)

Rozhodčí: Rosskohl - Petera, Přecechtěl

Diváků: 87

Sestava TJB: Brzobohatý - Hes M., Zaorálek, Bareš, Vlček - Krátký, Janeček, Tihlář, Kadlec - Baďura J., Vilímec

střídající: Hes J., Večeřa, Šefčík

Proti celku Sokol Střelice jsme na domácím hřišti sehráli velice smolné utkání, neboť v jeho průběhu odstoupili vinou zranění hned tři hráči a rozšířili tak již početnou marodku našeho týmu.

V úvodu však nic nenasvědčovalo tomu, že bychom z tohoto utkání měli vyjít poprvé bodově naprázdno. Již ve 14.min. otevřel skóre střelou ze značky pokutového kopu M. Hes - 1:0. To však bylo z naší strany na následující minuty poslední ohrožení Masaříkovy branky. Když už se zdálo, že první poločas uhájíme nejtěsnějším rozdílem, naservíroval Vaněk ve 45.min. míč před branku Málkovi a ten vyrovnal - 1:1.

Po změně stran se v dobré příležitosti objevil Vilímec, ale s jeho pokusem si brankář Masařík dokázal poradit. V 60.min. byl k vidění druhý pokutový kop v tomto zápase, tentokrát na straně hostů. K míči se postavil Málek, ale jeho střela mířila mimo. Prakticky z protiútoku nám mohl vrátit vedení J. Baďura, ale v cestě mu stála tyč hostující branky. Neproměněnou penaltu odčinil v 70.min. Málek, který stál na konci rychlé akce hostí - 1:2.

Další branky se již diváci nedočkali a my jsme tak po jedenácti utkáních ochutnali hořkost porážky.

V neděli 31.10. se představíme na hřišti Pňovic. Utkání začíná ve 14:30

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!