TJ BLATEC - TJ SOKOL PŘÍKAZY 5:0 (3:0)


Branky: 16' Večeřa, 32' Hes M. (p), 44' Tihlář, 86' Opletal, 89' Vilímec

ŽK: 80' Kypěna - 75' Kozák

Rozhodčí: Navrátil - Rubáček, Bartoň

Diváků: 75

Sestava TJB: Brzobohatý - Hes M., Opletal, Zaorálek, Bareš - Janeček, Baďura O., Tihlář, Kypěna - Taichman, Krátký

střídající: Kubíček, Šefčík, Večeřa, Vilímec, Vlček

V dalším domácím utkání jsme hostili letos trápící se Příkazy, které s pouhými třemi body okupovaly předposlední místo tabulky. Nikdo si tak v domácím táboře nepřipouštěl jakoukoliv bodovou ztrátu.

Úvod utkání nenabídnul prakticky žádnou vážnější situaci s výjimkou šance Vilímce, který však přehodil jak vybíhajícího Zemana, tak i jeho branku. Z ospalého začátku nás vysvobodil Večeřa, který si v 16.min. naběhnul na centr Janečka a hlavou otevřel skóre utkání - 1:0. Stejný hráč byl v šanci i o chvíli později, tentokrát však mířil těsně mimo. Ve 32.min. zahrál jeden z hostujících hráčů ve svém pokutovém území rukou a rozhodčí nařídil penaltu. M. Hes tvrdou a přesnou střelou nedal Zemanovi šanci - 2:0. Když ve 44.min. přidal Tihlář třetí branku, bylo o osudu tohoto utkání definitivně rozhodnuto.

Druhá půle nabídla podobný obrázek jako ta první. Vysoké procento držení míče na straně domácího Blatce a spoustu nepřesností na kopačkách Příkaz. Skóre mohl několikrát navýšit Večeřa, ale žádnou se svých slibných šancí nedokázal přetavit na gólovou radost. Branek se tak diváci dočkali až v samém závěru utkání. V 86.min. se po rohovém kopu prosadil hlavou Opletal - 4:0. V předposlední minutě pak naši výhru pečetil Vilímec - 5:0.

Další utkání je na programu již toto úterý, kdy na svém hřišti přivítáme SK Grygov. Zápas začíná v 15:30.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!