TJ BLATEC - FK PŘÁSLAVICE 5:1 (2:0)

Branky: 25' 49' 77' Vilímec, 47' Janeček, 30' Vlček - 56' Sivanič

ŽK: 68' Vilímec - 51' Vavrys, 58' Šertler

Rozhodčí: Vysloužil - Damek, Epstein

Diváků: 150

Sestava TJB: Čechák - Hes M., Zaorálek, Kadlec, Winkler - Kypěna, Baďura O., Tihlář, Vlček - Vilímec, Janeček

střídající: Bareš, Crha, Kubíček, Šefčík, Taichman

O vítězi letošního ročníku Okresního přeboru je již rozhodnuto a tak ve hře už "jen" zůstává souboj o druhou příčku, která však v konečném zúčtování může být velmi cenná. A právě takovýto duel byl k vidění v sobotu na hřišti v Blatci, kam zavítal celek FK Přáslavice. Hosté na jaře nabrali skvělou formu (10 utkání/26 bodů), která je vynesla až na aktuálně druhé místo tabulky, kde vystřídali právě náš celek, který v posledních třech utkáních získal pouze jeden bod. Po zápase v Bohuňovicích přibyl na marodku Kotůlek, pro kterého tak letošní sezóna skončila.

Od samého začátku byl k vidění bojovný fotbal se spoustou osobních soubojů. Žádné brankové příležitosti se však diváci v úvodu nedočkali. Museli si tak počkat až do 25.min. Vlčkův aut si na hranici pokutového území zpracoval nikým nehlídaný Vilímec a střelou k tyči překonal Novotného - 1:0. O pět minut později se do role střelce pasoval i Vlček a s pomocí teče hostujícího obránce překonal Novotného podruhé - 2:0. Hosté byli nejblíže ke snížení skóre ve 40.min., kdy Havlas orazítkoval tyč Čechákovy branky.

Začátek druhé půle sebral hostům naděje na jakýkoliv bodový zisk z tohoto utkání. Nejprve ve 47.min. vyslal Baďura do šance Janečka a ten prostřelil Novotného - 3:0. O dvě minuty později se skóre měnilo znovu, když Tihlářovu přihrávku zužitkoval Vilímec - 4:0. Hosté snížili v 56.min. po pěkné střele Sivaniče - 4:1. Následně se v dobré příležitosti ocitl Kořínek, ale jeho pokus mířil příliš vysoko. Definitivní podobu výsledku pak dal Vilímec, který v 77.min. překonal hostujícího brankáře a ozdobil svůj výkon hattrickem - 5:1.

V tabulce se tak opět vracíme na druhou příčku, kterou budeme hájit v dalším kole na hřišti Střelic. Utkání začíná v 15:00. Odjezd autobusu je plánován v 13.15 ze sportovního areálu v Blatci.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!