TJ BLATEC - FC LUŽICE 3:1 (1:1)

Branky:  48' 88' Baďura O., 33' Vilímec - 23' Opichal

ŽK: 82' Janoušek, 90' Kluka (L)

Rozhodčí: Janáček - Bartoň L., Bartoň T.

Diváků: 37

Sestava TJB: Čechák - Hes M., Zaorálek, Winkler, Kypěna - Kadlec, Tihlář, Baďura O., Vlček - Vilímec, Janeček

střídající: Crha, Šefčík, Taichman, Večeřa

První domácí jarní utkání jsme sehráli proti celku z Lužic. Náš soupeř dorazil v dobrém rozpolení a to když v úvodních dvou kolech nasbíral plný bodový zisk (Střelice 2:1, Pňovice 5:1).

Svou dobrou formu nám prezentoval již v první minutě, kdy se sám na Čecháka řítil osamocený hráč Lužic. Ani další minuty hrané v silném větru neprobíhaly dle našeho očekávání a soupeř hýřil aktivitou. Jeho další šance zůstaly nevyužity. Hosté šli zaslouženě do vedení ve 23.min., kdy stál na konci souhry Opichal - 0:1. Nám se podařilo vyrovnat z první vážnější situace. Na hranici vápna se dostal ke střele Vilímec a mířil přesně k tyči - 1:1.

Druhý poločas přinesl náš zlepšený výkon a hned ve 48.min. jsme otočili vývoj utkání, když Baďura O. chytře ze 30m přeloboval hostujícího brankáře - 2:1. Další branku měl na kopačce Vilímec, ale v dobré pozici nezamířil přesně. Za hosty mohl vyrovnat Knopp, ale jeho hlavička mířila těsně nad Čechákovu banku. V obdobné pozici se ocitl na druhé straně domácí Věčeřa, ale Hoško jeho hlavičku reflexivně vyrazil.

Definitivní pojistku na naši výhru přidal těsně před koncem opět Baďura O., který zužitkoval přihrávku od Večeři - 3:1.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!