TJ BLATEC - FK HORKA NAD MORAVOU 3:0 (1:0)


Branky: 12' 60' Janeček, 75' Baďura J.

ŽK: 81' Baďura O., 85' Baďura J.- 76' Huf, 81' Šůstek

Rozhodčí: Vysloužil - Machala, Slota

Diváků: 120

Sestava TJB: Brzobohatý - Hes M., Opletal, Zaorálek, Winkler - Janeček, Baďura O., Tihlář, Kypěna - Hes J., Taichman

střídající: Baďura J., Bareš, Crha, Šefčík, Vilímec, Vlček

V 7. kole jsme na svém hřišti přivítali vedoucí Horku. Případné vítězství by nás pak katapultovalo na první příčku tabulky.

Do branky se místo zraněného Čecháka postavil Brzobohatý a v průběhu utkání předvedl několik výborných zákroků. Svůj výkon navíc korunoval čistým kontem.

Úvod utkání patřil domácímu Blatci. Odměnou mu pak byla první branka v síti Horky, kterou ve 12.min. vsítil po akci J. Hese dorážející Janeček - 1:0. Pak se ovšem karta začala obracet a aktivitu převzali hosté. Blízko brance byl Šůstek, ale k vyrovnání mu chyběly centimetry, když nedosáhl na centrovaný míč. Následně se vyznamenal Brzobohatý, který zlikvidoval únik Stroupka.

Ve druhé půli se náš výkon zlepšil. Pomohla nám branka v 60.min., kdy O. Baďura připravil šanci pro Janečka a ten se nemýlil - 2:0. Horečtí se pak marně snažili alespoň o snížení, žádná jejich příležitost se ale neujala. Když v 75.min. po samostatné akci zvýšil na 3:0 J. Baďura, bylo rozhodnuto.

Po dnešním vítězství jsme našeho soupeře vystřídali na čele tabulky. Vedoucí pozici budeme hájit v dalším kole na hřišti v Nové Hradečné, kam zajíždíme v neděli. Výkop je naplánován na 15.30. Na utkání bude vypraven autobus.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!