V Blatci se málem čepovala desítka

TJ BLATEC - FK HLUBOČKY "B" 9:2 (3:1)

Branky: 3' 49' 60' Tihlář, 45' 79' Baďura J., 66' 70' Vilímec, 40' Hes M., 89' Kubíček - 12' Ferenčík, 54' Švebiš

ŽK: 83' Karas (H)

Rozhodčí: Matys - Dokoupil, Onofrej

Diváků: 63

Sestava TJB: Brzobohatý - Hes M., Opletal, Zaorálek, Kypěna - Kadlec, Janeček, Tihlář, Vilímec - Hes J., Baďura J.

střídající: Bareš, Kubíček, Šefčík, Taichman, Vlček

Loňské vzájemné měření sil dopadlo jednoznačným vítězstvím domácího celku (9:0). Tentokrát však rezerva Hluboček přijela do Blatce ve zcela jiném postavení (4 zápsasy - 10 bodů) a minimálně v prvním poločase byla více než vyrovnaným soupeřem.

První branky se diváci dočkali již ve 3.min, kdy se v pokutovém území po rohovém kopu nejlépe zorientoval Tihlář a překonal Krätschmera - 1:0. Hosté brankově odpověděli o deset minut později. Autorem vyrovnávací branky byl Ferenčík - 1:1. To byl taky na delší čas nejzajímavější moment, který byl na hřišti k vidění. Až přišla 40.min. a Taichmanova krásná přihrávka, kterou zužitkoval M. Hes - 2:1. Když už se hosté viděli patrně v šatně poločasové přestávky, vyskočil si na Kadlecův roh J. Baďura a poslal míč za záda Krätschmera - 3:1.

Brankové dostihy pokračovaly dále i po změně stran. Ve 49.min. si Kadlecův centr našel na zadní tyči Tihlář - 4:1. O pět minut později snižuje na druhé straně po rohové kopu Švebiš - 4:2. V 60.min. kompletuje hattrick Tihlář - 5:2. V další desetiminutovce se skóre měnilo dvakrát. Obě branky zaznamenal Vilímec (66.min 6:2, 70.min. 7:2).I nadále pak pokračoval den otevřených dveří v defenzívě hostujícího celku. Názorným příkladem toho byla osmá branka v síti Krätschmera, kterého nadvakrát překonal zcela osamocený J. Baďura - 8:2. Tečku za dnešní kanonádou udělal v 89.min. Kubíček, kterému naservíroval míč jako na zlatém podnose Janeček - 9:2.

V dalším kole zajíždíme v sobotu 4.9. na hřiště vedoucí Červenky. Odjezd autobusu je ve 14:00 od Estádio de Blatec.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!