TJ BLATEC - SK ČERVENKA 3:1 (1:0)

Branky: 4' Večeřa, 67' Kotůlek, 90' Tihlář - 64' Vysloužil

ŽK: 58' Kotůlek, 65' Zaorálek, 75' Večeřa - 56' Klabačka

Rozhodčí: Sokol - Petera, Stříž

Diváků: 105

Sestava TJB: Čechák - Hes M., Zaorálek, Kadlec, Vlček - Večeřa, Tihlář, Baďura O., Kypěna - Vilímec, Kotůlek

střídající: Bareš, Kubíček, Šefčík, Taichman

V doposud odehrané jarní části sezóny jsme se potýkali s problémy v úvodech utkání, kdy jsme buď brzy inkasovali, nebo jsme dovolili soupeři si vypracovat větší množstvích brankových příležitostí.

V zápase s Červenkou jsme to však byli my, kdo si vytvořil první šanci a kterou jsme také dokázali hned využít. Ve 4.min. si na Kypěnův centr z levé strany počíhal na zadní tyči Večeřa a hlavou překonal brankáře Voslaře - 1:0. Ve 22.min. vysunul Kotůlek do vyložené šance Tihláře, jeho pokus však hostující brankář zlikvidoval. Následná střela Baďury z pokračující akce mířila nad.

Soupeř sice držel míč častěji na svých kopačkách, ale naše obrana dokázala nebezpečné nákopy včas odvracet. Když už se hosté dokázali dostat do zajímavé střelecké pozice, tak jejich pokusy většinou končily mimo Čechákovu branku.

Druhá půle nabídla Vilímcovu střelu. Jeho pokusu však chyběla razance a Voslař tak zasáhl bez sebemenších potíží.

Skóre se tak měnilo až v 64.min., kdy Vysloužil využil okénka v naší defenzívě a křížnou střelou překonal Čecháka - 1:1.

Remízový stav však vydržel jen tři minuty. Poté Baďura uvolnil Tihláře, který našel před brankou nabíhajícího Kotůlka a ten již neměl problém zamířit přesně - 2:1. Závěrečný tlak hostujícího celku vyvrcholil v poslední minutě utkání, kdy se na rohový kop vydal i brankář Voslař. Toho však v zápětí využil Kotůlek a vyslal dopředu Tihláře, který zamířil do prázdné branky - 3:1.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!