TJ BLATEC - TJ SOKOL BOHUŇOVICE "B" 2:1 p.k. (0:1)

Branky: 53' Hes M. - 18' Poláček J.

ŽK: 38' Baďura J., 56' Kypěna, 60' Brzobohatý, 84' Hes M. - 56' Veselský, 80' Kovář

Rozhodčí: Študent - Bartoň, Kopečný

Diváků: 90

Sestava TJB: Brzobohatý - Hes M., Winkler, Zaorálek, Kypěna - Janeček, Baďura O., Tihlář, Kadlec - Baďura J., Vilímec

střídající: Bareš, Šefčík, Vlček

V domácím utkání s béčkem Bohuňovic jsme chtěli útočit na desátou tříbodovou výhru v řadě. V samém úvodu nás od vstřelené branky dělily doslova centimetry, když J. Baďura mířil pouze do břevna. To byl ovšem pro naše fanoušky jediný zajímavý okamžik v průběhu celé první půle. Ke hře bez pohybu a agresivity se ještě přidaly nepřesnosti v rozehrávce. Soupeř začal záhy vystrkovat růžky a hrozil nebezpečnými brejkovými situacemi. Na konci jedné takové stál v 18.min. J. Poláček a uklidil míč do sítě - 0:1. Pro blatecké barvy nezvyklý moment v této sezóně, jelikož teprve podruhé z jedenácti utkání jsme inkasovali jako první. Z této nepříjemné sprchy jsme se však nedokázali vzpamatovat a soupeř tak odcházel do kabin s tímto jednogólovým vedením.

Hned ve 46.min. měl náš soupeř na kopačce druhou branku, svou vyloženou šanci však proměnit nedokázal. V 53.min. nás do zápasu vrátil M. Hes, jehož projektil z 20m zastavila až síť za brankářem Smrčkem - 1:1. Druhá půle pak byla z naší strany o poznání lepší než ta první, ale i tak jsme se jen obtížně prosazovali přes urputnou obranu Bohuňovic. Hosté pak ještě několikrát zahrozili před naší brankou, Brzobohatý však předvedl několik důležitých zákroků a nedovolil další změnu skóre. Když se v závěru utkání neujala ani hlavička Vilímce, skončil zápas nakonec spravedlivou remízou.

V penaltovém rozstřelu se z našich střelců postupně prosadili: J. Baďura, M. Hes, Zaorálek a Vilímec. Brankář Brzobohatý dokázal zneškodnit hned dva ze čtyř penaltových pokusů a nasměroval tak TJ Blatec k zisku druhého bodu.

Penaltový rozstřel: Hes M. (+), Baďura J. (+), Zaorálek (+), Vilímec (+)

Další utkání sehrajeme na hřišti Přáslavic v sobotu 16.10 ve 14:30.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!