FK PŘÁSLAVICE - TJ BLATEC 2:3 p.k. (2:1)

Branky: 36' 40' Žižka - 38' Janeček, 88' Hes M.

ŽK: 43' Vavrys, 66' Dulin, 73' Vodička J., 90' Havlas - 45' Hes M., 51' Baďura O., 72' Janeček

ČK: 73' Vodička J., 90' Vavrys - 55' Kypěna

Rozhodčí: Dokoupil- Konvička, Vaculík

Diváků: 160

Sestava TJB: Brzobohatý - Hes M., Zaorálek, Winkler, Kypěna - Janeček, Baďura O., Tihlář, Kadlec - Baďura J., Vilímec

střídající: Bareš, Hes J., Krátký, Šefčík, Vlček


Od samého začátku hodně tvrdé a nervózní utkání, které vyvrcholilo nechutným incidentem v podobě napadení jednoho z našich hráčů.

Hned v 1.min. se k hlavičce dostal Tihlář, ale jeho pokus mířil mimo. Do vedení nás mohl poté poslat i Vilímec, ale jeho pokus z bezprostřední blízkosti Novotný kryl. Domácí se radovali z prakticky z první vážnější akce. Po rychlém protiútoku do otevřené obrany zakončoval osamocený Žižka - 1:0. Z vedení se ale domácí celek radoval pouze dvě minuty. Ve 38.min. pronikl do pokutového území Janeček a přízemní střelou propálil Novotného - 1:1. Ani tento nerozhodný stav však nevydržel dlouho. Ve 40.min. se po dlouhém autovém vhazování dostal míč na kopačky Žižky, který podruhé v dnešním utkání překonal Brzobohatého - 2:1.

Vážná komplikace při naší snaze o vyrovnání nastala v 55.min., kdy byl v přerušené hře vyloučen Kypěna. I v deseti jsme si však dokázali vytvořit několik slibných šancí. Nejblíže ke vstřelení vyrovnávající branky byl J. Hes, když po úniku obešel i brankáře, jeho pokus mířící do sítě však zastavil na brankové čáře jeden z domácích hráčů. Pak už bylo na hřišti k vidění pramálo fotbalu. Vrcholem všeho pak byla 73.min., kdy byl po roztržce u domácí lavičky napaden O. Baďura, který opustil utkání se zlomeným nosem navíc v sanitce. Když už se zdálo, že poprvé v sezóně vyjdeme bodově naprázdno, dostal v 88.min. možnost trestného kopu z hranice vápna M. Hes a krásnou střelou vyrovnal - 2:2.Tak jako před týdnem, tak i v tomto utkání dokázal brankář Brzobohatý zlikvidovat dva pokutové kopy a do tabulky jsme si tak připsali další dva body, které však pro nás mají velice hořkou pachuť.

Penaltový rozstřel: Baďura J. (+), Hes M. (+), Zaorálek (-), Vilímec (+), Tihlář (+)

Poslední domácí utkání sehrajeme v Blatci v sobotu 23.10. ve 14:30, kdy hostíme TJ Sokol Střelice.Poté nás čekají dva venkovní zápasy a to na hřišti Pňovic (31.10.) a podzimní část zakončíme v Újezdu (6.11.).

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!