TJ SOKOL NOVÁ HRADEČNÁ - TJ BLATEC 0:3 (0:1)


Branky: 25' 49' Baďura O., 8' Winkler

ŽK: 60' Lolek, 87' Skoumal - 87' Janeček, 87' Šefčík

Rozhodčí: Vyroubal - Fuchs, Varga

Diváků: 85

Sestava TJB: Brzobohatý - Hes M., Janeček, Zaorálek, Winkler - Kadlec, Baďura O., Tihlář, Kypěna - Taichman, Vilímec

střídající: Bareš, Crha, Kubíček, Šefčík, Vlček

Jako vedoucí tým tabulky jsme zajížděli na hřiště Nové Hradečné. Domácím po slibném začátku, jako by začal docházet dech, když z posledních čtyř utkání vydolovali pouhý jeden bod. Naopak blatečtí se mohli pyšnit pěti výhrami v řadě.

Hned první minuta utkání přistihla naši obranu v nedbalkách a po akci domácích skončil míč jen těsně vedle tyče Brzobohatého branky. Málokdo v tu chvíli tušil, že to byla zřejmě nejnebezpečnější akce domácích v tomto zápase. Zajímavé okamžiky tak byly k vidění hlavně před brankou Koukala. Nejprve jej protáhl pěknou střelou Kypěna. Domácí brankář tento pokus ještě stihnul zneškodnit. V 8. min. však poprvé lovil míč ze své sítě. Baďura O. našel nabíhajícího Winklera, který se zbavil obránce a prostřelil Koukala - 0:1. Několik dalších střeleckých pokusů pak mířilo mimo nebo zlikvidoval domácí brankář Koukal. Ve 25.min. se k trestnému kopu postavil Baďura O. a tentokrát byl domácí brankář na jeho technickou střelu krátký - 0:2. Další branku mohl přidat Tihlář, ale v dobré pozici trestuhodně přestřelil.

Jak naložit s nabídnutou příležitostí ukázal v úvodu druhé půle Baďura O., který se ocitl sám před Koukalem a podél vybíhajícího brankáře domácích zvýšil na 0:3. Domácí brankář pak zneškodnil gólové hlavičky jak Vilímcovi, tak i Janečkovi. Když už byl dobře chytající Koukal překonán, tak jej po další hlavičce Vlčka zachránila tyč. Brankou neskončil ani únik Tihláře, který šel sám na Koukala. Jeho pokus o lob skončil mimo.

Výhra, která mohla být daleko vyšší než o tři branky, nás udržela v čele tabulky. Následující dvě utkání sehrajeme na hřišti v Blatci: v sobotu 25.9. v 15:30 hostíme TJ Sokol Příkazy a v úterý 28.9. ve stejný čas je na programu derby s SK Grygov.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!