Vítězství na hřišti Lužic


Branky: 75' Knopp - 40' 54' Tihlář, 69' Baďura J., 80' Vilímec

ŽK: 30' Opleal (B)

Rozhodčí: Vysloužil - Konvička, Sříž

Diváků: 95

Sestava TJB: Čechák - Kypěna, Opletal, Zaorálek, Winkler - Kadlec, Janeček, Tihlář, Vilímec - Hes J., Baďura J.

střídající: Bareš, Brzobohatý, Kubíček, Šefčík, Taichman, Vlček

K prvnímu venkovnímu utkání jsme cestovali do Lužic. Do zápasu nezasáhli O. Baďura a v minulém kole vyloučený M. Hes. Početná skupina blateckých fanoušků byla zvědava, zda dokážeme navázat na vítězství z předešlého kola proti Hodolanům.

Jako první zaměstnal domácího brankáře Tihlář, jeho střelu však Hoško vyrazil. Chvíli na to proniknul do pokutového území J. Hes, ale jeho pokus mířil mimo. Největší příležitost k otevření skóre měl ve 20.min. Vilímec. Po Kadlecově centru jej však z bezprostřední blízkosti vychytal domácí gólman. Ve 40.min. se diváci dočkali první branky utkání, když Kadlecům rohový kop usměrnil do sítě Tihlář - 0:1.

V 54.min. se do pokutového území prodral s chutí hrající Taichman, předložil míč Tihlářovi a ten nezaváhal - 0:2. Poté musel před svou brankou řešit několik ošemetných situací brankář Čechák, který byl doposud takřka bez práce. Pěkný fotbalový moment viděli diváci v 69.min., kdy se do míče z voleje opřel J. Baďura a domácí brankář se jen smutně ohlédl - 0:3. Jiskřičku naděje vykřesal pro domácí v 75.min. Knopp, když po standartní situaci hlavou překonal Čecháka - 1:3. Tříbrankové vedení nám však o pět minut později vrátil pěknou střelou Vilímec a uzavřel tak skóre tohoto utkání.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!