FK HORKA NAD MORAVOU - TJ BLATEC 1:4 (1:1)

Branky: 29' Hejtman (p) - 63' 78' Vilímec, 45' Baďura O., 52' vlastní Hejtman

ŽK: 15' Tomšíček, 45' Hejtman, 60' Popelka - 28' Winkler, 56' Zaorálek, 66' Kotůlek

Rozhodčí: Horváth - Břečka, Běhal

Diváků: 180

Sestava TJB: Čechák - Hes M., Zaorálek, Kadlec, Winkler - Kypěna, Tihlář, Baďura O., Vlček - Vilímec, Kotůlek

střídající: Bareš, Crha, Kubíček, Večeřa

Zápas tabulkových sousedů. I tak by se dal nazvat duel mezi třetí Horkou (44b) a druhým Blatcem (46b). Podzimní vzájemné měření sil vyznělo jasně pro tehdy domácí Blatec (3:0).

Zajímavé okamžiky byly na hřišti k vidění až po více jak dvaceti minutách hry. Ve 28.min. vystihl domácí Bola chybnou rozehrávku blatecké obrany a po následném průniku do pokutového území byl nedovoleně zastaven Winklerem. K pokutovému kopu se postavil Hejtman a poslal Horku do vedení - 1:0. Poté nebezpečně pálili Vilímec s Kotůlkem. Oba pokusy však brankář Čanecký kryl.

Když už se zdálo, že domácí do poločasu uhájí své těsné vedení, rozehrál ve 45.min. Hes M. míč na Baďuru a ten z úhlu prostřelil Čaneckého - 1:1.

V úvodu druhé půle měl domácí celek několik slibných příležitostí. Branku tak diváci viděli na druhé straně hřiště, a to když Kypěnův střílený centr doputoval po sérii odrazů až za Čaneckého záda - 1:2. O deset minut později se do vápna prodral Vilímec a navýšil naše vedení - 1:3. Pomyslný kalich hořkosti si pak domácí dopili do dna v 78.min., když se opět prosadil Vilímec - 1:4.

Další utkání sehrajeme v sobotu 7.5., kdy se v 16:30 utkáme na vlastním hřišti s TJ Sokol Nová Hradečná.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!