SK ČERVENKA - TJ BLATEC 1:4 (0:1)


Branky: 75' Klabačka - 43' Tihlář, 55' Baďura O., 74' Hes J., 77' Vilímec

ŽK: 47' Klabačka, 86' Kryl - 89' Tihlář

Rozhodčí: Janáček - Hanus, Onofrej

Diváků: 115

Sestava TJB: Čechák - Hes M., Opletal, Zaorálek, Winkler - Janeček, Baďura O., Tihlář, Kypěna - Hes J., Vilímec

střídající: Baďura J., Bareš, Brzobohatý, Šefčík, Taichman, Vlček

V 6. kole zajížděl náš tým s početnou skupinou blateckých fanoušků na hřiště vedoucí Červenky. Na tento duel jsme se pozitivně naladili vysokým vítězstvím 9:2 nad béčkem Hluboček. Náš soupeř k překvapení všech klopýtnul na hřišti posledních Pňovic, kde ztratil dva body.

V průběhu první půle jsme k útočným výpadům nejčastěji využívali Janečka, hrajícího na pravém okraji zálohy. Po jedné z jeho několika akcí mohl skóre otevřít J. Hes, ale Večeřu nepřekonal. Ve 30.min. zahrávali domácí standartní situaci těsně před našim pokutovým územím. Následná krásná střela orazítkovala břevno naší branky. U odraženého míče byl pak první domácí Jurásek, ale Čecháka v rozmezí několika vteřin opět zachránilo břevno. Branky se nakonec diváci v prvním poločase přei jen dočkali. Větší radost z ní však měli ti blatečtí. Ve 43.min. posunul J. Hes míč nabíhajícímu Tihlářovi, který prostřelil Večeřu - 0:1. Červenka mohla ještě do poločasu vyrovnat, ale Čechák domácímu útočníkovi skórovat nedovolil.

Úvod druhé půle patřil domácím a před naši brankou to několikrát nebezpečně vřelo. Z tlaku jsme se vymanili tím nejlepším možným způsobem. Tihlář v situaci 2 na 1 volil přihrávku na O. Baďuru a ten "zahrál" Večeřovi na housličky - 0:2. Tato branka znamenala změnu rozestavení v řadách Červenky a naši obranu tak začali zaměstnávat tři útočníci domácích. V 74.min. se skóre měnilo znovu a domácí příznivci z toho opět nebyli nadšeni. Baďura J. se z křídelní pozice prodral až do pokutového území domácích, kde našel J. Hese, který rychlou kličkou přelstil obránce a nedal Večeřovi šanci - 0:3. Domácí vykřesali jiskřičku naděje hned o minutu později, kdy míč po standartní situaci doputoval až ke Klabačkovi, který zamířil do prázdné branky - 1:3. Domácí radost však trvala pouhé dvě minuty. V 77.min. narazil Janeček míč na hranici pokutového území Vilímcovi a ten zamířil přesně k tyči - 1:4. Deset minut před koncem došlo ke střetu domácího Saitze s brankářem Čechákem a oba hráči byli o chvíli později nuceni střídat. Do branky se tak postavil Brzobohatý, kterého v samém závěru zachránilo po střele Michala Večeři břevno.

V sobotu 11.9 v 16:00 přivítáme v Blatci Horku, která v čele tabulky vystřídala v dnešním utkání poraženou Červenku.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!