TJ SOKOL STŘELICE - TJ BLATEC 2:3 (1:1)

Branky: 28' 75' Walter - 40' Brzobohatý, 60' Vlček, 67' Vilímec

ŽK: 60' Vymazal, 79' Haberman - 13' Baďura O., 87' Vilímec

Rozhodčí: Vaculík - Brázda, Kašík

Diváků: 100

Sestava TJB: Čechák - Hes M., Zaorálek, Kadlec, Winkler - Šefčík, Baďura O., Tihlář, Vlček - Vilímec, Brzobohatý

střídající: Bareš, Crha, Kubíček, Taichman

Tak jako již na jaře tradičně jsme i do tohoto utkání nastoupili ve značně kombinované sestavě. Jasným důkazem současné situace byl za normálních okolností brankář Brzobohatý, který však tentokrát zaujal místo v útočném tandemu spolu s aktuálně nejlepším střelcem týmu Vilímcem. Soupeřem nám byl celek Střelic, který na jaře uhrál pouhých 9 bodů z 11 utkání.

I přes velké množství absencí v naší sestavě, jsme byli v úvodu aktivnější než domácí mužstvo. Nejblíže vstřelené brance byl M. Hes, který po Baďurově přihrávce orazítkoval tyč Masaříkovy branky. Do vedení však šli domácí, když se ve 28.min. z nenápadné akce prosadil Walter - 1:0. Do poločasu se nám nakonec podařilo vyrovnat, když M. Hes precizně zahraným centrem posadil míč na hlavu Brzobohatého a ten rozvlnil síť - 1:1. Slovy klasika by se dalo řícI: přijel, viděl, skóroval, odjel.

V druhé půli mohl strhnout vedení na naši stranu Šefčík, ale Masaříka z bezprostřední blízkosti překonat nedokázal. V 58.min. byl v pokutovém území faulován Vlček a rozhodčí Vaculík následně ukázal na penaltový puntík. K míči se postavil M. Hes, ale jeho střela se mezi tři tyče bohužel nevešla. Naše zklamání záhy vystřídala radost. V 60.min. doputoval centr v pokutovém území k Vlčkovi a ten rozjásal početnou skupinku blateckých fanoušků -1:2. V 67.min. se před brankou domácích nejlépe zorientoval Vilímec a zvýšil naše vedení - 1:3. O pár minut později zadělal na drama Walter, když hlavičkou překonal Čecháka - 2:3. Více už však domácí nestihli a tak všechny body putovaly do Blatce.

Poslední domácí utkání sezóny sehrajeme v sobotu 18.6., kdy od 16:30 hostíme Pňovice.

TJ Blatec
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!